Online marketing

Zoekmachine optimalisatie

Als u met uw bedrijf tegenwoordig niet online gevonden wordt, loopt u gegarandeerd klanten mis. Het is algemeen bekend dat het internet de belangrijkste bron van informatie is voor zowel consumenten als bedrijven. De online vindbaarheid en de zoekmachine optimalisatie zijn daarom essentiële onderdelen die extra aandacht vereisen.

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO optimalisatie (Search Engine Optimization), betreft het optimaliseren van de natuurlijke vindbaarheid van een website in een online zoekmachine zoals Google of Bing. Met speciale technieken wordt een website geoptimaliseerd om de vindbaarheid te stimuleren. Zodra potentiële klanten relevante zoektermen opgeven die in verband kunnen worden gebracht met uw website, zullen ze uw website aantreffen. De doelstelling is dan ook om een zo hoog mogelijke positie in Google te bemachtigen, hoger dan de concurrent met vergelijkbare diensten.

Heeft u hulp nodig bij de optimalisatie van uw website om deze een betere positie te geven in Google of Bing? Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

online-marketing-diensten-optimalisatie-websites-seo-ranking-google-venlo-limburg
online-sea-adverteren-marketing-online-verkopen-venlo-limburg

Betaald adverteren in Google

Naast het stimuleren van de vindbaarheid op de natuurlijke (organische) methode, is het ook mogelijk om een hoge positie binnen de Google zoekmachine betaald te stimuleren. Dit wordt gedaan met Google AdWords SEA (Search Engine Advertising) waarmee met voor gedefinieerde zoektermen uw website de 1e, 2e, of 3e plaats krijgt binnen uw gewenste regio, datum, tijdsplan en doelgroep!

Met deze methode trekt u gegarandeerd meer bezoekers naar uw website om o.a. uw brand awareness te stimuleren en mogelijk uw verkoop te stimuleren.

Vraag naar de mogelijkheden om doelbewust uw website te promoten binnen de Google zoekmachine.

Visueel adverteren met banners

Wilt u uw doelgroep visueel bereiken met uniek beeldmateriaal verwerkt in banners? Met het Google AdWords beeldadvertentie platform kan op verschillende externe websites die uw doelgroep regelmatig bezoekt worden geadverteerd. Met opvallende en mogelijk bewegende beelden trekt u direct de aandacht van uw doelgroep en lokt u deze naar uw eigen website.

Vraag naar de mogelijkheden voor beeldadvertenties op externe websites.

beeldadvertenties-google-adwords-online-marketing-hulp-venlo-limburg
facebook-adverteren-doelgroep-reclame-campagnes-online-marketing-venlo-limburg

Adverteren met banners op Social Media

Social Media is een locatie waar jong en oud interactie met elkaar hebben, een perfect platform om ook doelgericht te adverteren voor promotionele of commerciële doeleinden. Met o.a. Facebook is het mogelijk om zeer nauwkeurig uw doelgroep te benaderen door te deze te specificeren op woonplaats, leeftijd en interesses. Ideaal voor kleinschalige regionale promoties of juist nationale branding campagnes.

Vraag naar de mogelijkheden voor een social media marketing strategie.

Vraag meer informatie of een offerte aan

website-ontwikkeling-design-bureau-develoment-mooie-websites-snel-stabiel (4)
SEO optimalisatie
Organische vindbaarheid
 • Optimalisatie van uw website
 • Betere zoekresultaten in Google
 • Eenmalig of abonnementsvorm
adwords-online-vermarketen-website-promotie-hulp-begeleiding-venlo-limburg
SEA adverteren
Betaalde promotie
 • Promoot uw website
 • Specifiek op uw doelgroep
 • Binnen bepaalde tijd
beeldadvertenties-adwords-google-vindbaarheid-optimaliseren-beter-venlo-limburg
Beeldadvertenties
Visueel adverteren
 • Adverteer met banners
 • Specifiek op uw doelgroep
 • Op andere website
facebook-adverteren-hulp-begeleiding-online-marketing-venlo-limburg
Social Media
Visueel adverteren
 • Adverteer met banners
 • Bereik uw beoogde doelgroep
 • Link naar uw website