Website onderhoud

Is uw website al enkele jaren oud en merkt u dat niet alles naar behoren functioneert? Denk hierbij o.a. aan de snelheid, vindbaarheid in Google, functionaliteit en veiligheid.

Elke website is uniek en heeft periodiek onderhoud nodig om goed te functioneren. Hierdoor kunnen uw beoogde klanten u online goed bereiken en volledig gebruik maken van de functionaliteit van uw website.

Sales-Tools biedt voor elke type website de mogelijkheid tot onderhoud. Deze handeling kan geheel naar uw wens worden samengesteld en ingedeeld worden per maand, kwartaal of eenmalig.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw website.

venlo-limburg-website-onderhoud-reparatie-ontwikkeling-snelheid-google-optimaliseren
venlo-limburg-pakket-website-onderhoud-eenmalig-optimalisatie-reparatie
Pakket 1
Maandelijks onderhoud
venlo-limburg-onderhoud-elk-kwartaal-seo-verbetering-sneller-maken
Pakket 2
Kwartaal onderhoud
venlo-limburg-onderhoud-website-optimalisatie-veiligheid-virus-firewall-bescherming
Pakket 3
Eenmalig onderhoud

Vraag meer informatie of een offerte aan

Onderhoudstaken die naar wens worden uitgevoerd

Back-up

Er wordt een back-up gemaakt van de website om te voorkomen dat er onderdelen verloren gaan bij mogelijke updates, hacks of door onbewuste verkeerde handelingen van de beheerder.

Updates

Het updaten van uw CMS systeem en de geïnstalleerde plug-ins is van groot belang om te voldoen aan de huidige snelle online ontwikkelingen. Dit om de functionaliteit en veiligheid te waarborgen van uw website.

Veiligheid

Onderhoud aan uw website om de veiligheid te kunnen garanderen met behulp van een virusscanner en firewall. Hierdoor kan er geen gevoelige informatie openbaar lekken en kan uw website niet worden gehackt.

Aanpassingen

Specifieke aanpassingen / optimalisaties om ervoor te zorgen dat de website compatible blijft met de huidige plug-ins en koppelingen om zo goed te blijven functioneren. Dit is noodzakelijk voor een website die al enkele jaren oud is.

Vindbaarheid

De vindbaarheid in Google is van groot belang voor uw website. Het algoritme van Google om website te indexeren en een positie te geven bij zoekacties wijzigt continu, uw website moet hiervoor voldoen aan de richtlijnen van Google.

Toegankelijkheid

Het snel laden van uw website is belangrijk voor de bruikbaarheid. Uw website wordt daarom uitgebreid getest op snelheid vanuit verschillende punten en op diverse platformen.

Inhoud

U wilt de specifieke inhoud van de website aanpassen (tekst, afbeeldingen of elementen) maar u heeft geen kennis van de werking van de website? Alle gewenste wijzigingen kunnen voor u worden verwerkt op uw website.

Specifiek

Zijn er andere onderdelen op uw website die aandacht vereisen? Wij kunnen alles naar wens controleren en aan u rapporteren om er zeker van te zijn dat uw website volledig functioneert en up-to-date is en blijft.